Baby dan rokok

Hi mommies, saya risau sngt akan baby saya. Baby saya mak dan ayah mertua yg jaga bila saya pergi kerja. Ayah mertua kuat merokok dan suka pegang baby dan cium2 baby sejurus lepas merokok. Saya buntu nak buat apa..🥺

2 Balas

bahaya jugak macam tu sis.bahaya rokok tu boleh effect kat baby.nanti apa apa jdi susah pulak.cuba sis cakap elok ii dengan ayah mertua supaya jangan buat macam tu

Baik hntar pngasuh je, ckap je dwkat dgn tmpat keje..anak sakit,susah nanti, bahaya rokok tu