Ibu mertua yg jahat

Hari tu ibu mertua dtg jaga baby saya. Bila saya buat kerja rumah, baby nangis. Lepas tu ibu mertua cakap pada baby, tengok mak you tak nak you. Kejam dan jahat org ni. Macam mana nak beritahu dia jangan guna perkataan macam tu bila bercakap dengan baby???

1 Balas

Puan kne bincang dgn suami psl hal ni .. mengharapkan suami akn phm . sbb takut kalau kita tegur mertua , dia kata kita ni menantu jahat pulak . Puan kne tabah ye ..