Alahan

Hai mummy. Ade tak yg masa pregnant ni tak leh nak hidu bau ayam tapi nak makan ayam ? kalau ade kite geng ?

25 Balas

saya lagilah.. kalau makan kfc.. malam nye akan muntah plus pedih ulu hati.. ingat kan bukan punca dari kfc.. tapi try makan lagi sekali, betul saya alah kfc.. 5 kali makan, 5 kali kena bende yg same.. abis keluar muntah semua.. yg x tahan, pedih ulu hati.. makan makanan lain ok je

Saya makan ayam ok, daging ok, ikan ok. Tapi tak boleh dengan telor ayam. Padahal dulu telor ayam dah jadi makanan ruji hahaha. Skang tengok pun dah loya apa lagi nak makan. Maafkan Saya telor ayam 😅

Same.. sy x lalu bau ayam bertepung macam kfc.. ayam lain ok lg, tp bukan goreng tepung mcm kfc.. pening baunya.. tp sup kaki ayam paling suka..haha

Saya alah pada daging , ya Allah , feveret kot dging sblom mngandung , tp bila mngandung , bau xleh , makan lg la .. huaaaaa ..

Tak boleh makan ayam lgsg dh skrg. Tgk pun cm nak muntah. Padahal dulu ayam je leh makan. Now makan ikan n daging

Sy pulak, benda yg tak boleh bau tu lah boleh dimakan sampai habis. Hehe... Yg teringin tu pulak makan sesudu dua je.

saya punn..cuma saya tak boleh bayangkan ayam, rasa loya 🤢 kalau mkn ayam okayh la sikit2 je boleyh 😕

sy favourite ayam. pantang ayam goreng mesti meleleh air liur. time pregnant x nak ayam. daging je boleh

kte geng selalu ok je bau ayam goreng tibe pregnant tk lalu bau ayam goreng bau busuk betul hahaha

saye dr weeks 7 sampai skrng dh 25 weeks bau ayam xleh makan ayam apalgi...huhuhu