Makan mee maggi

Hi mommies ♥️ Nak tnye, sy pregnant dlm 9weeks mcmtu skrang. Boleh ke kalau makan mee segera maggi kari tu? Pernah x doc ckp ade effect ape² kpd janin? Boleh bagi pendapat tak? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kalau boleh jgn lagii sbb baby baru nakk mmbesar jadi janin , sy 10weeks makan maggi terus tiada denyutan jntung ,, kalau boleh jgn makan lagi utk selamat akak syg .. 🥺

11mo ago

Thank you 🙏🏻 InshaAllah tengah tahan diri dari makan maggi tu 😁

mkn buat lepas teringin sahaja. jgn amalkan