Just Mom

Hello mommies. Saya last ambil family planning injection bulan 1. So bulan 4 hari tu spatutnya appointment utk injection lg tapi saya dah xambil. Then start period bulan 7. Stiap bulan period smpai laa Skrg dh bulan 9. Why saya x pregnant lg? Kena ambil masa lg ka utk pregnant? Doakn saya utk hamil ank kedua tahun ni.

2 Balas

Sy dlu depo sekali je trus stop sbb x serasi, lps tu setahun baru lekat. Semoga ada rezeki sis 😊

5y ago

Thank you sis. Aamin. 😊

lpas perncngan nie kne ambik msa sthun utk mnghamilkan blik..So sbr sis..

5y ago

Thanks for info. Nak sgt pregnant ank kedua thn ni. Ank yg prtama ni dh masuk 3thn. Doakn sa sis.