Period tak teratur

Hi bole tnya. sya sllu period 2 bulan atau 3 bulan skli. sblum x kesah lah sbb blum kawin. sya bru kawin bulan 12 last Yr. then doc bg ubat utk period. dah period 9/4. then doc suru dtg balik period hri ke dua (tapi sya period 1hri sja) . bagi ubat ovulet. then dtg appointment lg doc jarum sbb telur dah nampak. kena suru bersama suami 23,24 & 25hb. Ada kah yg pernah lalui prosedur mcm ni? ada harapan tak utk pregnant? teringin pula 😢 ##ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Hi Puan. mungkin ada sebab period tak teratur. semua wanita mengidamkan untuk mendapatkan cahaya mata. mungkin puan boleh rujuk article ni untuk tips dan punca nya ye https://my.theasianparent.com/ubat-untuk-datang-haid