normal ke kalau kita test upt positive tapi kat klinik negetive ?

hi mommies , saya dah test guna dip n tell air kencing pertama waktu pagi dua kali selang 5 hari. dan kedua dua nya positive. ikut period date saya baru 3 minggu sehari. tapi bila check kat klinik waktu malam resultnya negative. siapa ada pengalaman ? atau cadangan apa apa ?

2 Balas

perlu tunggu seminggu dua lagi utk test. kalau nak scan pun tak nampak apa. test lagi nnt

seeloknye tggu smpi smggu lewat period bru rsult lg konsisten & tepat..