Susu similac mom berketul ketul masa bancuh

Hi mommies.. saya dah buat experiment susu similac mom ni.. sbb geram buat je ketul2... susu similac ni kalau bancuh guna air panas atau suam mmg dia berketul2 and tak boleh nk telan.. susu ni kalau nk bancuh... guna air ROOM TEMPERATURE je .. comfirm xkan berketul. pastu air tu.. xyh la ikut 150ml.. sikit sgt.. buat la lebih kurang setengah lebih sikit atau 1 mug air..

1 Balas

awal2 dulu pernah beli similac mom, saya pun tak tahu cara bancuh, mmg berketul. lepas pada tu , saya beli susu lain je.