similac mom

Hai mommy semua . Saya baru disini . Nak tanya , susu similac tu kalau diminum memang ada ketul2 masih ke atau cara saya membancuh salah ? Sebab masa saya bancuh pakai air panas td . Lepas tu saya minum tapi susu tu masih ada ketul2 . Tolong bagi pencerahan sikit mommy2 semua☺️

2 Balas

Buat ngn air suam . Klau bncuh ngn air terlalu panas mmg akan ketul2 . If ada btol yg shake tu boleh buat air sjuk then shake jee . Jnji air tk trlampau panas .

5y ago

Ok mommy. Tq infonya mommy😊

Saya rasa mmg ade kot.. sebab saya pun kalau bancuh ade cmtu jgk..

5y ago

Trma kasih mommy infonya 😊