Susu...

Salam... Mummy2 Semua Penah X Minum Susu Similac Mum.? Susu Tu Memang Berketul2 Ke Bila Bancuh? Sy Guna Air Panas Pn Bketul2 Jgk... ?Tak Lepas Rasa Nk Minum...

1 Balas

Sy minum dh nk habis satu tin.. Sy bancuh direct guna air sejuk dalam gelas.. So far xde pulak ketul2.. Kalau ada pun sikit je kat sudu tu pun jarang..

4y ago

Ooo..... Rasanya x bleh Bancuh dgn Air Panas kot.... Nnti sy Cuba guna Air sejuk... Tq ya info..