Saiz perut

Hi mommies. Saya dah 16w. Kejap rasa perut besar, kejap rasa perut kecil. Normal ke? Rasa overthinking pulak.

7 Balas

Saya ingat saya sorang je macam tu🤣. Kadang rasa besar sikit. Kadang aikkk apasal kecik sikit. Saya baru 19weeks. Kalau tengah malam rasa keras n besar sikit

Normal sis , saya 17 week pon mcm tu . Kejap besar kejap kecik . Kalau x berak 2/3 hari , rasalah besar tu 😂 asalkan baby sihat , alhamdulillah

2mo ago

Saya tak pasti sis . Kdg2 tak rasa. Kdg2 rasa mcm meletop pop gitu . Mgkn awal lgi kot . Doktor kata 20minggu nti rasa

normal awak , saya pon mcm tu , kdg mcm nak bulat sangat tpi ada tu kang mcm kecik je perut . but alhamdulillah baby okay

normal sis 😂 sy 5 bulan stgh tpi perut xbesar pun, bila scan elok je besar bby

normal sis. saya mcm tu jgk. now dh 19 weeks still gitu

3mo ago

dah. baru je scan. Alhamdulillah baby ok.

normal sis. saiz perut bukan jadi ukuran baby sihat ke tak

Normal

3mo ago

Yeke? Risau sebab belum sempat pergi scan baby. Hmmm kejap rasa bloated sangat. Kejap tak nampak perut pulak. Huhuhu btw ni first baby