5 minggu perut kejap mengempis kejap membesar

Hi mommies .. nak tny sy baru lagi pregnant baru 5w 2 hari .. tp kekadang sy rasa perut kejap mengempis kejap membesar .. adakah itu normal ?

2 Balas

normal. saya yg 5 bulan ni pun kjap rsa knape mlam mcm gemuk sgt perut ni. pagi esok nya kempis mcm xde pape. hahahaha. maybe kempis sebab tak makan. kalau dh mkan, msti perut rasa besar.

4y ago

Tula takut jugak huhu ... tq ye sis 🥰

normal, sy pun mcmtu masa trimester pertama dulu, tp kuat kuar angin laa, asik kentut n sendawa je, xtau mai mana angintu 😅

4y ago

Okok tq sis 🥰