susu for 1st trimester

salam.. boleh suggest susu untuk ibu mengandung 5w.. first baby. sy baru beli susu farm fresh kurma tadi. susu tu okay utk preg mom? mommies boleh share sikit. tq 😊

2 Balas

Masa first pregnancy nurse kk pernah suggest dkt sy minum susu low fat. Apa2 jenama pun okay. Tp yg sy boleh minum dulu goodday. Sampai dh 7 bulan tukar susu kurma. Alhamdulillah baby sihat dan susu badan sgt2 meriah lps tu. Utk second pregnancy pun sy minum susu yg sama.

1mo ago

okay baik 😉

ada gdm tak?

1mo ago

saya minum farm fresh fresh milk jer sbb kencing manis.. ada yg rekemen HL Marigold kotak merah dan Mamadil.