Stop breastfeeding

Hi mommies. Saya ada baby boy 8months, dan saya tgh pregnant 11weeks. Dr awal pregnant smp 11 weeks ni, saya masih bf baby dan bila perlu je bg fm. And recently, saya baru rasa denyut2 dan sakit kat bhgn rahim bila baby bf. Dan baby saya mmg taknak tidur kalau tak bf, even susu botol pun dia taknak. Hmm. Boleh tolong saya wahai mommies? Macam mana nak stopkan bf dan biasakan baby tidur minum susu botol? Saya buntu

1 Balas

Hi Puan. Mungkin anak puan tak berapa serasi dengan puting botol sekarang? Puan ada cuba tukar puting botol tak ya? Cuba cari yang seakan akan nipple punya kalau boleh 😊