Czer

Hi mommies... sape kat sini ade pengalaman czer? Mcmane penjagaan luka jahitan czer tu? Saya 1st time czer.. seriau lg nk tmpt tmpt jahit tu... kita bf byk duduk so risau la sebenarnye.. mcmane nk bg dia cpt kering..?

1 Balas

Lepas mandi tu lap tmpt luka tu bg kering .. Saya ada terbaca ada yg buat lepas mandi tu baring then keringkan guna kipas angin .. Ada juga guna hair dryer .. N kalau rasa berpeluh ke ape lap je .. Tp jgn la kuat2 dab2 je .. Mkn buah oren sunkist tu elok utk sembuh luka dlm .. Mkn shari sbjik pon okay .. Jgn minum pati ikan haruan ye ..

3mo ago

knapa x bole minum pati ikan haruan?