bertungku czer

Hai semua..mak mertua ade bg tilam utk bertungku..boleh ke kalau yg bersalin czer baring atas tilam mcm tu.? Ade kesan tak kat tmpt czer.?

2 Balas

Kalau czer ni jgn tungku kt perut tau sis. Saya pijak2 je tungku tu & baring atas dia.

5y ago

Mkna nya kalau baring atas tungku tu boleh laa kan..? Sy risau je..😅

Czer x leh bertungku sis..sy guna tungku elektrik tu ltk jer tepi2 badan kite,punggung,tapak kaki,anak 1 tahun 3 bulan beru sy bertungku perut tp tungku ltk mcm tu jer atas perut..berurut pun same..kalau brurut dgn mak bidan dia mmg x sentuh perut kalau thu kite bsalin czer