Zincofer

Hi mommies , sapa2 kt sini yg dibekalkan zincofer ? Macam mana cara mkn agar tak muntah ye ? Perit sgt bila muntah kua kaler merah . Dh try mcm2 method tetap jugak muntah . Telan ngan jus oren pun tetap sama , sblm tido pun dh try tetap sama juga .

2 Balas

Sy mlm ni first time br nk cuba..doktor suh tukar dr obimin ke zincofer..moga x muntah

5y ago

Sy dr vit b complex tukar ke zincofer . Dua2 muntah . Mkn folic acid yg beli dr farmasi pun muntah . Allahurabbi . Kalu folic acid dr kk xpe pulak . Tp nurse tak bekalkan folic acid dah skrg , bg zincofer je utk consume .