Zincofer

Hi mommies , sapa2 kt sini yg dibekalkan zincofer ? Macam mana cara mkn agar tak muntah ye ? Perit sgt bila muntah kua kaler merah . Dh try mcm2 method tetap jugak muntah . Telan ngan jus oren pun tetap sama , sblm tido pun dh try tetap sama juga .

2 Balas

Nanti boleh mintak tukar ubat sis. Nurse sy dulu pesan macam tu. Kalau xboleh makan nanti diorang tukar ubat

5y ago

Nxt check up lg 2mggu sis . Skrg niy try mkn pun still muntah jgk . Xkn nk skip trus kannn . Sis dulu skip dulu ke zincofer tu ?