Caj bersalin czer hospital kerajaan

Hi mommies, sapa tau caj keseluruhan utk bersalin czer di hosp kerajaan? Anyone with experience pls dont mind to share.....

14 Balas

Saya hosp Batu pahat czer 3H2M. 1 malam dkt wad 3rd class . 1 malam kat 1st class sbb wad dh penuh . Alhamdulillah rezeki saya tgk bil bayar cuma rm150+ . Yg duk 1st class dia tak kira pun 😊 syok betul dlm bilik tu sampai gigil2 duk dlm econ 😂 Org lain duk wad biasa sampai berkipas kipas

5y ago

Anne: ohh mcm tu. Thanks sudi reply. ☺