Hospital Bersalin

Hi mommies, anyone pernah bersalin di Hospital Naluri Wangsa Maju tak? Mind to share your experience.. Is it okay or not yaa?

1 Balas

Hi sis, sy staff nurse NICU. Sy tiada pengalaman di sana tapi apa yg bole sy nasihatkn supaya sis melahirkn di hospital yg mempunyai kelengkapan yg lengkap utk ibu & anak yg bakal dilahirkan. Anything can happen during delivery.kami ada menerima beberapa kes baby yg perlukan NICU care dari pusat perubatan naluri..

12mo ago

sis, kalau utk tahun ni, hospital mana yg okay? naluri or al islam?