Emergency czer swasta

Assalamualaikum. Nak tanya siapa yg ada pengalaman emergency czer di swasta. Boleh tau caj bersalin mcm mana? Double dari elective czer ke?

10 Balas

Biasanya between 10-20k. Tak termasuk waktu lepas office hour or peralatan yg digunakan like vacuum or other charges kalau ada lain lain komplikasi.

Waalaikumsalam, sya emergency czer d Hospital swasta (JMC). Caj dlm 6k lbh, 5k ibu n 1k baby. Alhamdulillah baby xda mslh jd caj x tinggi sgt.

Pengalaman kwn sy, bersalin emergency czer di swasta, dlm 17k jugak la dia kena bayar...ank ke2 dia serik dh brsalin di swasta

4y ago

Ok tq sis.

Sy kene emergency czer 12k lbh.. Klau nak bersalin swasta mmg kne standby xtra sbb mmg mhal..

Da kte emgncy. .mmg duet pon emgncy la. .huhu. .mlaenkn mmg da prepare awl2 duet 2. .tu xkesa la.

4y ago

Mana2 hospital area shah alam. Tp nak cari termurah klu boleh😅.

Lain hospital lain caj die. Kena survey kat website dorg ade biasanya anggaran kos tu

4y ago

Emergency czer selalu xde tulis. Yg ada tulis kos utk planned czer. Tp xpe sis. Sy dh bersalin bln 3 haritu. Alhamdulillah normal.

Sy emergency czer 12k lebih kat swasta

Saya punya bill emergency czer 9k

Sy emergency czer rm6k+

Between 10k-15k