Milk booster

hello mommies, pls suggest milk booster apa yg okay? sebelum tu i already done power pumping, marmet, minum oat and air longan dates tp macam tak berkesan walaupun mmg keep bagi df. pls suggest milk booster apa yg ok? can be any supplements or apa2 air/makanan/sayuran. tq in advance!

15 Balas

Sis df ke? Saya DF baby je so pump lepas baby minum mmg tak dpt bnyak sbab baby dah minum dah. Tp kadang pagi awal pagi rasa breast berat sbab baby xminum masatu dia tido. So masatu bila pump mmg bnyak kluar.