nak tanya

Hi mommies out there. Period sy irregular which is cycle sy 40days. 1/7 sy check upt double line and guna clear blue it shows 1-2weeks pregnant. Sy pergi hospital utk sahkan. Last period sy 15/5. Ikut kiraan doc masa tu sy pregnant dah 7weeks. Walhal clear blue test detect sy 1-2 pregnancy. Doc buat scan ikut bawah tak nmpk apa2 lagi.. bagi sy mungkin terlalu awal untuk scan. Tapi doc ni menakutkan pulak bila dia bgtahu tentang kandungan tak menjadi dan luar rahim. Ada tak yg sama masalah mcm sy??

1 Balas

Kalau dah 7 wks sac dan heartbeat dah boleh detect. Better sis ambil test darah HCG utk tengok mcm mana results, dari situ Dr dah boleh bgtau keadaan baby sis.