tiada alahan

Mommies, normal ke sy pregnant 6weeks tapi tak rasa apa apa? Muntah pening semua takde. Perut pon dah tak sakit. Awal2 dlu ad la jgak sakit perut. Sekarang dh rasa mcm normal. Cuma yg masih ada cepat pnat and mngantuk. Normal ke? Sy takut? ni first baby.

12 Balas

Sama la juga kita..ada org ckp ikut mak.kalau mak dulu tak de alahan kita pon sama juga bila mengandung😄

Rezeki sis la xd alahan..sy awl2 pregnant pn rse pnt, ngtk, mls..rse nk tido je😴