Ecv berjaya

Syukur semlm pakar pusingkan baby dh berjaya cuma normal ke rasa sakit dekat perut selepas ecv? Ad tak mommies yg mcm sy ? 😓#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Sy pun 2 mnggu lpas buat ecv.. alhamdulilah xda sakit pa2 lpas buat... sakit yg x selesa ja. cuma klau nk tdo rsa mcm tajam2 kt bhgian ari2... sakit perut sis tu mcm mna ya?

1y ago

InsyaAllah xda apa tu. Klu xyakin baik pg klinik tnya. Smoga dipermudahan ya .

Normal sis,saya pun kena ecv juga mnggu lepas sakit tu semalam2 takdapt tidur🥲 tpi syukurr bby brjaya ddk normal

1y ago

itulh... syukur 🤲🏻