Perut cramp

Salam. Nak tanya mommies, sy baru 8weeks. Minggu lepas scan baby dah ada heartbeat. Biasa hari2 sy akan rasa cramp kat perut mcm nak senggugut. Tapi dah 3hari ni sy dah tak rasa pape kat perut sy. Takde sakit atau alahan lg cuma pening kepala sikit2 je. Sampai sy confuse perut sy ni ada isi lagi ke tak sbb rasa mcm kosong ? normal ke rasa mcmni?

1 Balas

Normal sis.. Awl2 dlu tu sy pun paranoid n overthinking takut rahim kosong..tp Alhamdulillah skg janinmbedar dgn sihat..aktif lg bergeraknya 😍