1st Pregnancy

Hi mommies. Normal ke awal2 pregnant ni sakit bawah perut ni? Mcm sakit senggugut tu tapi tak sekuat senggugut lah. Risau lah pulak.

21 Balas

saya alaminya skrg.. tiap pagi macam ada angin.. memulas kat situ.. sebu semua ada.. arghh.. 6week juga.. Apa yg berlaku sbnrnya.. Bahayakah?

5y ago

smlm ada ketulan keluar 2x and i'm bleedg.. perut sakit mcm sggut bawah tu sblm bleedg heavy.. ke dua2 lutut lenguh serta sengal kat buku lali... hari ni hr ke 3 sy kehilangan..baby sy..😣😞