1st Pregnancy

Hi mommies. Normal ke awal2 pregnant ni sakit bawah perut ni? Mcm sakit senggugut tu tapi tak sekuat senggugut lah. Risau lah pulak.

21 Balas

Aah betul sy pun sama, takut jugak kalau ade ape2 kan.. serius rasa sakit bawah perut mcm nak period...

11mo ago

Betul saya pon selalu kena kadang risau jugak, bila saya byk kan membaca baby perlu byk nutrisi awal2 ni kena rajin makan 2-3 jam jugak supaya perut tk memulas. Pastu rehat. And jgn lupa folid acid + Vitamin C