Baby Bump

Mommies, nk tanya. Sy pregnant 10 weeks, tp perut still kecik, tak berapa nmpak sgat baby bump. Atau sebab memang badan saya kecik, jadi perut tak nampak. Normal ke?

34 Balas

10 weeks kecik lagi. Saya 8 bulan baru nampak baby bump sbb sy kurus dan tinggi

Saya 5 bulan pun perut masih leper sampai orang tanya betul ke mengandung?😅

At least 17 minggu baru nmpk sis. Dan ada juga yng 20+ week baru nmpk ketara

Sy 8 bulan bru mngembung sis, sebelum tu rilex2 lagi. Jgn rsau, have fun je

sy 7bulan org tk nampak prgnant, cuma muka sembah hidung jadi kembang je.

normal je sis, masa saya dulu lepas masuk 7 bulan baru nampak bump tu

Normal tu. Saya dah 36weeks pun orang xnampak saya pregnant.

normal je sis..sy week 19 bru nmpak bby bump..sbb bdn kcil..hihi..

5y ago

Ok sis. Risau sebab kdg2 perut mcm nampak dah. Kdg2 mcm tak nampak. Hehe

sy 4 bulan pon xnampak sgt sis ..jgn risau kecik lagi tu

Normal sis... Jgn risau ya, pikir positif ja... 😊😊