tanda tanda nak bersalin ??

nak tanya, ada sesiapa pernah rasa sakit dekat area pundi kencing/celah kangkang and celah paha kiri and perut mengeras ?? adakah itu tanda tanda nak bersalin ?? #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

celah peha sakit is normal for 3rd trimester. mengeras kena pantau gap berapa lama..kalau masa mengeras, awk rehat then dia hilang...means belum lg. gap mengeras should be 10minutes dan ada tanda lain (bloody show/ketuban)

6mo ago

ooh ye ke.. orite thank youu :)

kalau kerap sgt mengeras dan skit pinggang tu dan makin Lama makin Kuat tu mmang tnda Nak brsalin