Tanda Bersalin ?

minta maaf gambar agak kurang menyenangkan . ini tanda tanda bersalin ke mommies ? saya dah 38 minggu 4 hari . masa mengemas tiba tiba rasa macam air keluar dekat panties . tapi saya takda rasa contraction atau sakit apa apa . #ingintahu

Tanda Bersalin ?
6 Balas

macam saya jugak. nurse cakap keputihan je. kalau dah keluar darah pergi hospital terus. saya pon macam awak menunggu hari je ni 😂 semoga urusan kita dipermudahkan ♥️

3mo ago

amin , semoga urusan awak pun dipermudahkan . berapa week suda ? saya dah 39w+ masih takda tanda tanda lagi

saya pg pac . doktor cek cuma keputihan saja , skrg monitor , selagi air ktuban blm pcah, baby gerak ok . kena sruh di rumah sja dlu 😂 mungkin belum masanyaa

3mo ago

yaa saya pun cek keputihan saja , check bukaan pun takda lagi . baby shok duk dalam perut lagi hihi

Kalau leaking memang belum ada kontraksi,tapi kalau leaking campur dengan darah tu sakit yg teramat.Semoga di permudah ibu dan babynya ya.

3mo ago

betul sis . mcm saya juga kluar ketuban xsakit . skali kluar ketuban cmpur darah xbole bawa bincang sakitnyaa

Air ketuban ni awak. Pergi PAC terus. Good luck! Oh ya boleh set gambar ni ke NSFW. Thanks

3mo ago

mcm saya ni , sekali ni je. 11 am lepastu monitor smpai petang masih takda pulak haha

Awak apa khabar? Dah bersalin ke? Saya tiba2 keluar mcm awk ni

3mo ago

saya belum bersalin sis 😬 baby sedap duduk dlm perut lagi . dah pergi PAC doktor cek bukaan pun belum ada lagi . keputihan shj doktor kata

bahaya tak keputihan camni dah dekat² due?

3mo ago

taktahu nk cakap sis . tapi orang kata keputihan mmg bnyk keluar lagi lagi dah nak bersalin