Tanda bersalin?

Hi mommies, Due sy lagi 2 hari.. Skg sakit celah kelengkang, kaki bengkak.. Adakah itu tanda² nak bersalin? Tanda lain takda pulak.. Risau baby overdue and induce ?

2 Balas

Ya betul. Itu dah tanda2 🙂 saya bila dah keluar tanda tu lagi aktif saya buat jalan itik 😂😂 walaupun mengah2. Sebab taknak kena induce. Takuttt 😣 Best of luck sis.

Ye sis. Tu antara tanda2 bersalin. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕