Najis baby 2 bulan

Hi mommies nk tanya najis camni ok ke? 1st time baby berak cmni tapi tak nampak pun dia meneran ke apa cuma dia nangis mnta tukar pampers then tidur. Ok ke?

Najis baby 2 bulan
4 Balas

normal sis..anak sy mcm tu sblom ni. pastu ok da. kahak tu bole keluar ikot najis sbb tu nmpk lendir

tgk kdg ada lendir jgk. tapi kental sikit. sma mcm anak saya jgk

Dia ada kahak ke..macam berlendir sikit kn tu

1y ago

Kkdg dgr dia bernafas mcm berkahak. Sy notice juga tp suami ckp tu mcm dia meneran. Klu berak berlendir cmni takpe ke? Risau pula

dia fully bf ke?

1y ago

Dia mnum susu campur. Tp more to susu formula. Takpe ke sis najis dia cmni?