mengenai waktu membuang baby

hi nak tanya normal ke baby newborn kalau nak membuang dia akan meneran ? tapi najis dia bukan jenis najis keras . najis pun still warna kuning mcm selalu dia berak . tu sebab sembelit ke atau mmg mcm tu . sebab setiap kali nk membuang dia akan meneran tapi berak najis okay je . dia pun kerap kentut jugak . sorry first mom harap dibantu#firstmom #bantusharing

3 Balas

normal, sbb dia tak pandai lagi. nanti lama2x okay . sbb anak saya dulu pun mcm tuh, sampai merah2x muka.

1y ago

Samaaa. Sy naik risau sebab muka dia merah betul setiap kali meneran. Nanti akan ok ke?

Normal sis sbb dia tak pandai lagi kawal otot bahagian abdomen dia

awak boleh try goole jenis tahi newborn. senang nak rujuk nanti