meragam tengah malam

hi mommies . nak tnya apa mommy2 buat tgah malam utk bayi kalau dia meragam . bagi susu dia tolak nangis , bagi masuk buai nangis , dah tukar pampers, dah letak mnyak kat perut , dukung pun still nangis juga . last2 sya ayun dia kuat skit smbil tepuk punggung baby kuat2 smpai dia trtdur smbil nngis. lpas tu sya rasa bersalah sngat sya pulak nangis 😭

13 Balas

biasalah sis... ragam baby ni sentiasa berubah, sis boleh bedung baby, ulik ank dgn selawat, kdg tu baby ni die nk rasa sentuhan dr ibu... silap2 kena peluk sampai ttidoq #TAPSupermoms