Buku Merah

Hi mommies. Nak tanye. Seawal berapa minggu boleh buka buku merah ? Kalau ikut tarikh last period, sy pregnant 5 minggu.

8 Balas

Dah boleh bukak dh lagi awal lagi bagus. Xrugi. Nurse n docte boleh pantau perkembangan ibu dan kandungan kita. Sy dpt2 tahu prgnant . Esok tu terus suami bawak pi kkia buat buku. Masa tu kandungan sy 3 week 😍 first sy check klinik swasta dlu. Nk kan kepastian. Baru pi kkia buat buku. 😊😊😊

5y ago

Maksud last period tu...date yg 1st datang period bulan lepas kan??

Kalau kat tempat saya wajib buka sebelum kandungan 12 mnggu ...saya xbuka lg skrang 9mnggu 5hari...ahad ni nak buka buku

Hi sis sa pun baru ambil temujanji buka, buku pink nanti 3/7 ne sa skrg 5 weeks 5day

Sy buka buku merah masa 8weeks. 5weeks just boleh buat appointment saja dulu. ☺

boleh dh pi kk...nanti nurse bg date appointment...sy pun mcm tu

Recommended within 9-12 weeks mommy bole buka buku pink.

Dah bule rsanyaa, awai lebih baik.

Saye buka buku pink mse 11w5d...