Buku Merah

Hi mommies. Nak tanye. Seawal berapa minggu boleh buka buku merah ? Kalau ikut tarikh last period, sy pregnant 5 minggu.

8 Balas

Dah boleh bukak dh lagi awal lagi bagus. Xrugi. Nurse n docte boleh pantau perkembangan ibu dan kandungan kita. Sy dpt2 tahu prgnant . Esok tu terus suami bawak pi kkia buat buku. Masa tu kandungan sy 3 week 😍 first sy check klinik swasta dlu. Nk kan kepastian. Baru pi kkia buat buku. 😊😊😊

5y ago

Maksud last period tu...date yg 1st datang period bulan lepas kan??