Haid berpanjangan UPT POSITIF

Hi mommies.. nak tanya saya mengalami haid pada 08/07/24..on time namun, haid berpanjangan sehingga sekrng yg dh msuk hari ke-19.. ptang smlm pda pkul 6 lbih gtu sy cek UPT result double line.. then pagi td dlm pkul 1 dn 6 pagi still double line.. sy juga ada skit bhg pengkal rahim.. kram prut dn tu smua blku hnya sblh kiri ada x momkies kt luar pnh mgalami yg sma sprti saya

Haid berpanjangan UPT POSITIF
1 Balas

Tak normal ni awak. Pergi klinik atau hospital untuk check.

1mo ago

alhamdulilah sy dh slsai oprte pda 27/7..tube sblh kiri dah dbuang😭😭😭.. sbb dh bengkak dn ada yg pcah.. mybbkn dlmn ada ccair drah.. tu punca sy bdrh non stoo