Expired Date

Hi mommies , nak tanya sikitlah sorry kalau lari dari topik pregnancy . okay macamnih saya ada beli minyak telon & losyen untuk baby saya , saya jenis yg suka beli banyak untuk buat stock tapi saya baru perasan tiap barang ada dah exp date ada coming soon tak lama lagi . kalau momies buat macam mana ye ? sayang sebab terover beli banyakk sangat 🥹

7 Balas

yg expired buang yg belom kalau bayak sedekah org cakap dekat2 expired dah ,