Expired Date

Hi mommies , nak tanya sikitlah sorry kalau lari dari topik pregnancy . okay macamnih saya ada beli minyak telon & losyen untuk baby saya , saya jenis yg suka beli banyak untuk buat stock tapi saya baru perasan tiap barang ada dah exp date ada coming soon tak lama lagi . kalau momies buat macam mana ye ? sayang sebab terover beli banyakk sangat 🥹

7 Balas

kalau saya taknak membazir yang expired tapi masih banyak lagi tu, awak je yang pakai.. yang masih tak expired boleh pakaikan kat baby. ya faham senang beli borong ni, tapi lepasni kene tengok exp jugaa 🥰

12mo ago

btull...sy pun guna utk saya yg mne ank x boleh pakai...hahahahahah..jimattt