Set berpantang

Hi mommies. Nak tanya pendapat,set berpantang apa yg best? Sy 1st time with zero experience. Pernah juga survey2 pendapat org. ada yg cakap Set Tanamera or Set Nona Roguy best. Lps tu mmg kena pakai 1 set or boleh beli loose item saja?

1 Balas

Sy guna set sari ayu utk param pilis, bengkung jamu jelita. Nona roguy tu recommended esp jamu dia siap dgn utk lawas. Mcm sy jamu beli mak dara, ubat lawas da lepas bersalin tu baru beli lactul solution.