mana 1 pilihan mommies

Set berpantang mana yg best? TANAMERA atau NONA ROGUY?? ??

21 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Just nak share but depends on mums nk guna yg mn, dulu guna NR mmg best tp skg harga agak pricy so sy tukar mkn Set Bersalin Air Mancur frm Indonesia n order loose NR phytonatal utk mdh buang air besar, so far gn best byk drh beku keluar n rasa ngilu kt rahum pun hilang,

Nonaroguy mmg best, phytonatal Sgt membntu utk lawas buang besar n keluar darah kotor,

NR.. sebab sy kalau lepas bersalin mesti ada masalah pembuangan so sy prefer NR.. Bagus

NR.. Tpi mne nk cri ye. Lme dah cri tpi xberkesempatan jmpe produk tu

3y ago

Waa rmai jgk yg pkai ni ye. OK2 sye try tgok

VIP Member

Nona roguy..sbb pernah try.....ok sgt..

VIP Member

Nona roguy sis. Sumpah trbaik

VIP Member

Dua dua best

Nona roguy..

Nona roguy..

Nona roguy..