mana 1 pilihan mommies

Set berpantang mana yg best? TANAMERA atau NONA ROGUY?? ??

21 Balas

Just nak share but depends on mums nk guna yg mn, dulu guna NR mmg best tp skg harga agak pricy so sy tukar mkn Set Bersalin Air Mancur frm Indonesia n order loose NR phytonatal utk mdh buang air besar, so far gn best byk drh beku keluar n rasa ngilu kt rahum pun hilang,

Nonaroguy mmg best, phytonatal Sgt membntu utk lawas buang besar n keluar darah kotor,

NR.. sebab sy kalau lepas bersalin mesti ada masalah pembuangan so sy prefer NR.. Bagus

NR.. Tpi mne nk cri ye. Lme dah cri tpi xberkesempatan jmpe produk tu

4y ago

Waa rmai jgk yg pkai ni ye. OK2 sye try tgok

Nona roguy..sbb pernah try.....ok sgt..

Nona roguy sis. Sumpah trbaik

Nona roguy

Dua dua best

Nona roguy..