Makan durian

Salam nak tanya blh ke makan durian nak sgt makan ? skrg usia kandungan 22w4d blh ke tak mommy2 semua?

2 Balas

Lain org.. lain badan...lain efek dia.. sy dlu pn tringin...tp tkut seulas jd sbji 😅. Sy memang hntu durian..tp pk anak susah nk diganti . Smpai skrg sy puasa durian. Ank 8bulan dh.. 😊 klau tringin cuba la mkn skit.. jgn trljak. Durian sifatnya pnas.. 😅

5y ago

Kalau mkn serawa durian boleh ke?

Blh mkn tp seulas ja la jgn lbh nti efek kat anak myesal smpai Mati oh