Makan durian

hi mommies. Nak bertanya, saya ada makan durian dekat 10ulas mungkin sebab teringin sangat, bila dah habih makan terfikir😄 takpa ke? saya preg 27week. Risau pulakk.

4 Balas

Dh makan fikir baik2 je n kira gerakan bayi. Asalkan minum byk air. Ada org xleh thn, ada boleh. Mcm sy boleh belas2 ulas ms pregnany tp kena minum air byk

11mo ago

Xpe..dh mkn dh so kalau risau minum je air byk2.

Tak apa, tapi jangan esok makan pula. Nanti naik berat badan and terlebih gula. Saya pun duk tunggu masa nak makan durian lagi🤣

11mo ago

tulaa kan😄 masa makan tk fikir sgt sbb teringin. Dah habih makan baru tefikir takpa ke🤭

Depend pada badan sis

wanita hamil 2-3ulas shj

11mo ago

mula makan 2/3ulas je tapi mcm tk puas. Hehe.