Cyst dan UPT

Hi mommies! Nak tanya, ovarian cyst boleh menyebabkan UPT +ve tak? Maksudnya cyst boleh bagi false +ve results. ?

5 Balas

Hi kak ..tntang post akak ni akak disahkan pregnant or tidak ye??sbab masalah sya hmpir sma mcm akak🥺..2minggu lpas sta check kt klinik sya upt naik double line .tapi smlm masa prgi appointment untk reconfirm pregnancy upt negative pula🥺bila doktor scan dia ckp ada cyst 2cm🥺 boleh tak kak bagi update tntang post akak ni .tq 🥰

10mo ago

maaf lmbt sgt reply..Sy disahkan pregnant tp Sy scan awal sgt masa ni, tu x nmpk kantung lg..Dan doktor pun ckp ada cyst kecik tp doktor kata jgn risau sbb cyst tu akan mengecut bila baby makin besar sbb dia akan bg hormon dkt baby kita 🥰🥰🥰