PACKING BAJU UNTUK HOSPITAL

Hi mommies ♥️ nak tanya ? Okay tak kalau saya packing 4 set baju baby ☺️ 1 set untuk labour room , 2 set untuk ward , 1 set untuk balik ? tak terlalu banyak atau sikit kan ? In case saya dan baby kena tahan kat ward lebih dari 2 hari , Saya ada packing extra baju & yang lain² macam bedung , napkin , pampers , barut ? saya just masukkan baju ibu & anak dalam 1 beg je takpe kan ? ☺️ Sebab kesian kan suami kena angkut semua benda dengan bakul makanan , flask air semua ?

1 Balas

Yg penting asingkan set baju2 semua tu dlm plastik2 then label. So boleh bubuh dlm satu beg. Nanti senang suami nak keluarkan ikut label.

4y ago

Sama2. Semoga dipermudahkan ye 🤗