14week tapi masih belum ada babybump

hi mommies, nak tanya normal ke 14 week tapi msih belum ada baby bump , perut msih nampak biasa je takde buncit sikit pn tkde ...

24 Balas

Sy 22w pn msi npk mcm buncit biasa . Dri sblm pregnant mmg jnis lemak beketul kat perutt😅😂.

yang penting setiap kali scan tahu perkembangan baby sihat semua kann. ❤️

Normal dear. All my 4 pregnancies semua lepas 20 weeks baru nampak baby bump.

Normal sis. Saya 7 bulan baru nampak baby bump sbb saya kurus

sy 12 week pon xnmpk lg. nmpk mcm baru pas mkn.. hihi

Normal sis. Saya masuk 8 bulan perut baru nampak

normal tu..jnji scan baby siht kita pun siht..

Normal.sy t3 baru nmpk..tu pun xketara sgt

Sama laa ngan saya pun 😁 14w4d

12 week pom belum nmpk pape..