Buncit atau babybump

Macam mana nak bezakan buncit dengan babybump ya ? Sbb pakai baju dah nampak perut sikit tapi confuse babybump atau buncit .. baru 11w.

6 Balas

Atas bdn ibu sy nii 11weeks 6days dahh nampk sikkt dkt bawah perut heheh tp org kata 3bulan ke atas br nmpk baby bump … atas bdn ibu kdg2 5bulan mcm tu br betul2 nmpk perut beso insyaallah semoga budak tu berkembang dgn baik amin

lain org lain jnis perut sis. xpe enjoy je perut dh besar huhu. kalau sy, sy suka rasa baby makin besar. sy dlu slim je x buncit pon tapi pregnant dy cepat besar

11w awal sgt nk nmpk, paling2 tidak pun masuk 3rd trimester baru nmpk klu pertama kali mengandung.

6mo ago

Tak juga sis. Ad org sec trimester pun dh nampak. Ikut atas perut juga.

awal lagi tu nk nmpk babybump,baby kecik lagi sis

sy dlm 16 week baru nmpk babybump

buncit tu