Normal ke kerap buang air besar

Hi mommies!! Nak tanya.. is it normal i dh 37 weeks kerap buang air besar.. takde masalah sembelit.. tanda tanda nak bersalin dah dekat ke?? Sebb before this i traum setiap kali nk membuang.. tapi due dah mkin dah eh alhamdulilah senang membuang..

3 Balas

blh jd tanda tue sis,klau pglaman sy msa ank slung dlu..mmg xlma dh nk bersalin.. tp xtntu juga yea semua kan urusan Allah,Allah ja yg tau bila kita nk bersalin bila baby kita nk kuar..

Kalau sehari 2, 3 kali membuang.. normal rasanya..

kerap maksud sis bape kali sehari?