kerap lapar dan kerap membuang

Hai semua normal ke dah msuk 33 weeks kerap lapar dah kerap membuang....kadang2 smapai dah tk blh tahan lapar atau nk membuang..sbb sy ada terbaca kata tanda hmpir bersalin akan kerap membuang tp mcm awal lagi.

1 Balas

Normal sis...kerap lapar sbb baby dah serap zat ibu lebih...kerap membuang sbb baby makin besar & menolak menekan bladder nak buang air kita..bila bladder sempit sbb tekanan baby, kita pun rse kerap jer nk buang air

5y ago

Ohhh terima kasih sy ingt kan tanda nk besalin sbb kerap sgt nk membuang nya kdg2 rasa keliru ni nk membuang atau nk beranak memulas perut nya